text + dagens låt

Vaknade 08.15 imorse, jag brukar aldrig vakna så tidigt. Det kommer att komma sånna konstiga bokstæver nu bara så att ni vet :P Eller iallfall Æ och Ø , men det ær bara før att jag ær ju i Danmark på deras datorer. Hoppas ni førstår endå. Framfør mig ær det ett stort fønster och utanfør ær det utsikt på havet. Det ær jættemysigt! Nu på dagen ska vi nog inte gøra något speciellt, jag kanske ska titta på ensam hemma filmerna och bara ta det lungt. Sen på kvællen bærjar allting.


Hær får ni en bra låt.
Anna ternheim - What have I done

livet enligt rosa

ÅÅh hittade alla Livet Enligt Rosa avsnitten på youtube. Här har du det första avsnittet i 3 delar.

Älskar det, hehe. Yes nu börjar julia titta, så ser nog timmarna ut om någon minut. Ska bara gå och klä på mig pyjamas, hämta något gott att äta och dricka, ta det stora täcket och titta på det.
YIPPI.
titanic


Måste se den på jullovet! missade den när den gick på tv.
låt


coldplay - Lovers In Japan
( den jag har på datorn är i en annan variation, jag tycker faktiskt att den är lite bättre :) )


mamma mia

Såg Mamma Mia filmen förra helgen. Tyckte att den var helt okej, kanske lite roligare om det var lite mer prat i filmen, låtarna är ju klassiker men endå. Men det kommer endå två låtar ifrån filmen här under :)


Honey Honey


Lay Your All Love On Me

björn gustafsson


Del 2 . Om du inte sett den första delen så har jag den i kategorin dagens video :)

Godagens

Hihi greveholm del 2 :D
För er som inte har sett den, se den och helst imorgon. hahha- ahah, nycklarna äh herregud jag har glömt nycklarna!
- jag visste det, det är för bra för att vara sant. Alltid är det nånting som strular. Ja då packar vi in oss i bilden och åker hem igen.
- Daraaaa. Jag är kung Arthur och det här är mitt slott. Karmelot DADADADADADADADADADADADAADAAAA.
- Pappa Lillan tog nycklarna!
- Det är bra Lillan tränar du lite till så kanske du kan bli väskryckare.


HHAHAHHA. :)

MYSTERIET PÅ GREVEHOLM :D

Dagens video får absolut bli en del av mysteriet på greveholm. ÅÅh älskar det, haha dem är så roliga dem avsnitten. Den bästa julkalendern hitils iallfall. Haha minns att jag tyckte han Ivar var jättesnygg och blev avundsjuk på hon prinsessan när han pussade henne. HAHAHA. Ja sån har man varit :D

Njut :D


Dagens låt + dagen

Kom nyss hem ifrån skolan och har haft HRL temadag. Vi fick lära oss hur man räddade folk och så och sen så hade vi yoga. Det var faktiskt kul, eller ja trevligt. Någonting man kanske skulle börja på?
Men iallfall, jag är jättesugen på att baka något, jag är inte sugen på att äta utan att baka! Det händer mig inte ofta att jag inte är sugen på något. Men funderar på vad jag ska baka. Har du något förslag på vad jag kan baka, någon särskild god bakelse som du gillar?

Inatt drömde jag först om att jag var inne i en jättefin secondhandaffär, och allt var jättebilligt!! Det brukar ju vara så att det iallfall kostar mer om det är sån fin secondhandaffär. Jag hittade massa fina skjortor och massa skor. Stnd att det inte var verklighet. Sen så drömde jag en läskig dröm. Jag blev typ misshandlad av någa killar och så hoppa dem på min mage när jag låg ner och typ piska mig med ett rep. Hmm.. det var iallfall tur att det inte var sant!
+ Dagens outfit kommer senare :)

En dagens låt också :)

Marvin gaye och Tammi Tarrell - Ain´t No Mountain High Enough

RSS 2.0