Kenny starfighter

Jag är hemma idag ifrån skolan för att jag känner mig inte alls bra. Så jag tittar lite på Kenny Starfighter. Jag hittade också det på youtube så tänkte jag att ni kanske ville se lite, vem vet. Jag tittade iallfall på det när jag var liten när det gick på tv och jag minns att jag tyckte att det var jätteläskigt. Nu förstår jag varför. Det är lite äckliga saker med faktiskt. hehe.
Om jag har rätt för mig så går den nya filmen om Kenny Starfighter på bio nu också. Detta är ju bara  gamla avsnitt. Men om ni vill se mera så är det bara att gå in på youtube och så hittar ni resten av avsnitten. Här får ni iallfall första :)

 
Kenny Starfighter episod 1 i tre delar.

Sunes jul


Hahah jag älskar sunes jul och sommar. Men tyvär så kunde jag inte hitta Sunes sommar på youtube :(

Söndag

Just nu så vill jag att det ska vara fredag och att helgen börjar på nytt men tyvär så är det söndag. Jag vill bara gör något kul men tyvär så måste jag göra läxor. Jag vill ha sommar men tyvär så dröjer det lång tid innan det.

Här får ni iallfall en bra låt att dansa till :D

Laurent Wolf - No stress

Timbuktus halva autograf

Har precis ätit lite frukost. Har studiedag idag så jag sitter här med datorn och lyssnar på lite musik. The Kooks just nu. Om ni inte har hört dem så rekomenderar jag att lyssna på dem. Men om ungefär två timmar kommer jag sitta hos frisören. Jag är lite nervös faktiskt.


Heheh ja den blev lite konstigt men det gick så snabbt för att han satt ju i en bil så han missa väl lite bokstäver där imellan. Men det gör inget för mig :D


Mihi

RSS 2.0