Candy


Jag vill ha denna gamla headern som header, men det går inte..


Under The Bridge


Gaby And The Guns


Varning för en text jag kanske skrev när jag gick i trean och skulle söka in till wild kids. HAHAH. (jag skickade aldrig in brevet men endå)

Om ni inte redan har läst rubriken på detta inlägg så måste ni göra det! Jag själv brukar inte läsa rubrikerna men tyvärr så måste iallfall ni andra göra det vid detta inlägg. Men iallfall. Nu kommer det mest roliga jag läst på länge. Det är ett brev jag skulle skicka iväg men som aldrig skickades iväg. (Jag skriver som jag gjorde då, med alla stavfel osv) OKej nu kommer det.. haha

Hej! jag heter Julia Erlingsdottir.

Mina intressen är fotboll, teater och så går jag på afrikansk marimba, den liknar en sylofon men större. Jag kommer från Island, Norge, Danmark och Sverige. Jag har två syskon Andrea och Benjamin. Dem är ofta störiga. Min största dröm är att få ha afro, jag tycker att det är jättecoolt. Mina föräldrar heter Desirée och Erling.
Jag tror mina klasskamrater skulle beskriva mig som mysig, snäll och envis. I min klass så har jag en roll som diva (men inte dum) En väldigt cool och snäll diva.
Mina tre högsta önskningar är att kunna få afro och att åka utomlans till ett roligt ställe min tredje önskning är att kunna bli en bra skådespelerska. Om man får önska sig en sista så skulle det vara att alla kunde vara sig själva.
När jag blir vuxen tror jag att jag kommer bo i något land som Indien i en liten by eller nåt sånt. Jag kommer nog vara en designer.

Mitt roligaste semesterminne är när jag åker till Danmark med mina släktingar. För jag har inte varit så mycket utomlans. Men det är endå roligt i Danmark. För att min släkt är så ball.
Jag är bäst på fotboll, jag spelar back och mitt. Mitt lag heter Uppåkra IF (UIF)
Jag är sämst på att ta kritik. (säger mina föräldrar) Men det är jag också för jag hatar när andra bättrar mig. Men endå visar sig vara bra.
Hejdå


HAHAHAHAHHA. Asså det är sjukt så cool jag var. Nej men ja. Jag ÄLSKADE afro när jag var liten. Det var helt seriöst som det står i texten min dröm att få ha det. Lite kul sådär. En annan sak som är kul är att jag skrev att jag var "klassens diva". Jag fick det för mig eftersom att min bror alltid sa till mig att jag var en diva när jag var liten. hehe. Det som är så himla roligt att läsa det är att jag fortfarande älskar teater och gillar väldigt mycket att sy. Att jag har gillat det enda sen jag var liten är lite häftigt.

Cred till er som läste igenom detta.. Men ja jag tyckte iallfall att detta var sjukt kul att hitta.

Hatar min header, den måste bytas ut men jag orkar inte

Läs rubriken!

+ Jag ska ta ett snack med mina föräldrar om siesta
+ Jag måste söka sommarjobb
+ Jag måste välja mitt gymnasieval
+ Jag ska ta och boka tid för sminkning på make up store
+ Måste börja med teknikarbetet (ren död)
+ Som sagt vill jag byta ut min header, men det orkar jag inte lägga ner tid på även fast det kanske inte skulle ta så lång tid

Eftersom att jag inte ger er några bilder för tillfället så får ni en låt iställetRSS 2.0